Кухня – не місце для хаосу. Тут кожна деталь повинна бути корисною, зручною і функціональною. За допомогою невеликих пристосувань можна розширити можливості поверхонь і оптимізувати простір. Зверніть увагу на цю добірку і візьміть на "озброєння" найкорисніші рекомендації.

Настроювані розділові вкладиші допоможуть створити порядок в ящику і утримати всі спеції. Завдяки вертикальним смугам ви організуєте простір в ящиках і ніколи не будете витрачати час на пошук потрібної баночки.

Підвісні полички-кошики на внутрішній частині дверцят чудово підійдуть для зберігання миючих засобів. До того ж, так ви захистите інші предмети на полиці від випадкового контакту з хімікатами.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Бамбуковий блок в кухонному ящику допоможе акуратно і безпечно організувати велику кількість ножів. Так вони будуть завжди під рукою і при цьому виключена можливість випадково поранити.

Невеликі органайзери допоможуть любителям чаю структуровано зберігати улюблені пакетики. До того ж, навіть у найменші органайзери поміститься від 30 до 90 пакетиків.

Ємності з носиками дозволять зробити доступ до ваших сухих сипучих продуктів простішим і менш безладним.

Трирівневий органайзер для шафи зробить простір більш практичним і полегшить видимість та доступність продуктів одного розміру на полиці.

Альтернативою попередньому органайзеру може послужити кутова регульована багаторівнева полиця. Вона дозволить зберігати на видному місці предмети навіть у далеких кутах.

Для маленьких пляшечок і баночок, які зазвичай губляться на кухонних полицях, можна використовувати в якості підставки силіконовий килимок. На полиці вони будуть займати не більше простору, ніж зазвичай, але завжди будуть на виду.

Розділові полки добре послужать і на полицях з каструлями і тарілками.

Нагадаємо, фитнес-лайфхак від Беара Ґріллза зробить з вас надлюдини.

Як повідомляв "Знай. ua", 5 простих способів позбавитися від морської хвороби.

"Знай. ua" писав, що ці лайфхаки полегшать ваш побут.