У Брюсселі є безліч ресторанів категорії Мішлен, де подають страви французької і голландської кухні. Але обов'язковою частиною поїздки в Брюссель є приготовані на пару мідії і картопля фрі (moules-frites).

Якщо ви недостатньо голодні для повноцінної їжі, візьміть собі один або декілька з численних представлених варіантів на вулицях міста. Наприклад, закуску, яка подається у вигляді конуса з приголомшливою хрусткою скоринкою і соусом з майонезу.

Ресторани можна знайти і в концентрованих туристичних зонах, таких як Grand-Place і Schuman. На жаль, ціни на їжу тут, як правило, високі. Щоб заощадити, замовте собі prix-fixe menu, яке пропонує кілька видів страв з фіксованою вартістю. Або прогуляйтеся до бульвару Anspach, де розташовані ресторани з бельгійськими стравами за доступною вартістю.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бельгія має ще кілька родзинок, відомих у всьому світі, - це шоколад і пиво. Брюссель коли був домом знаменитої шоколадної фабрики Côte d'or. Незважаючи на те, що фабрика закрилася в 1970-х роках, ви можете дізнатися про виробництві шоколаду в Музеї какао і шоколаду. Тут ви також можете спробувати кілька видів шоколаду та насолодитися їх смаком. Звичайно ж, Брюссель славиться і своїми апетитними вафлями. Ними можна поласувати поблизу і навколо Гран-Плас.

Якщо ви не з тих, хто обожнює солодке, піддайтеся своїй любові до хмелю. У Бельгії представлено близько 600 різних видів пива, більшість з яких можна знайти в численних кафе і пабах міста. Мандрівники кажуть, що відмінний спосіб випробувати велику кількість різного бельгійського пива - це відвідати Бельгійський пивний тур. Якщо ж ви надаєте перевагу проводити час в одному закладі, вирушайте в кафе Delirium, у якому представлено більш 3000 сортів пива. Воно знаходиться менш ніж за милю до півночі від Гран-Плас.

Як ви бачите, Брюссель неймовірно різноманітний. Він здатний здивувати і ласунів, і любителів ситних страв і туристів з пристрастю до алкоголю.

Портал "Знай.uа" повідомляв про колоритному Стамбулі і турецької кухні

Як писав "Знай.uа", Лісабон ділиться секретами: культ морепродуктів, солодощів та напоїв

Нагадаємо про кулінарних секрети Будапешта і про те, де можна смачно поїсти