До 2000-го року ця світлина була забороненою у США.

Причина заборони цієї фотографії полягає у моторошній історії того, хто на ній зображений.

Відомо, що дівчинка, зафіксована на цьому фото, була мертвою до того, як цей знімок був зроблений.

Проте наймоторошнішим є те, що зображена на фото дівчинка була жертвою жорстокого вбивці-маняка, який активно вчиняв злочини в США у 90-х роках.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчину на фото звали Бріджід. На жаль, вона стала жертво жорстокого злочинця і померла вона страшною смертю. А саме фото своєї жертви маніяк зробив після того як вбив її.

Тому фото заборонили для того, аби люди більше ніколи не згадували про той жахливий випадок.

Нагадаємо, раніше банальна процедура в лікарні зробила з немовлям жахливе.

У Броварську дитячу лікарню в Київській області надійшла дитина. Після надання медичної допомоги, малюкові приклеїли на руку китайський лейкопластир. Практично миттєво з'явилося подразнення, у вигляді почервоніння, дитина корчилася від нестерпного болю. Його маленьке тіло покрили жахливі ранки, на тих місцях де був лейкопластир. Всі отетеріли від такого жаху. Лікар швидко надав першу медичну допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що у космосі відбувається дещо воістину жахливе.

Вчені, які досліджують глибокий космічний простір, змоделювали процес злиття надважких чорних дір. Даний експеримент вдалося провести завдяки отриманим даними супутникових спостережень.

Також "Знай.uа" писав, про те, що археологи розповіли, що криється в прадавніх підземеллях України.

Розроблений управлінням культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради проект отримав фінансову підтримку Європейського Союзу.

Через два роки в Рівному з'явиться унікальний багатофункціональний архітектурний комплекс. Крім оглядового вікна на місці знайдених таємничих підземель, він буде включати в себе дві квест-кімнати для проведення пізнавальних ігор і наземну частину з фонтаном, обладнану для проведення світломузичних шоу.