Вчені, які досліджують глибокий космічний простір, змоделювали процес злиття надважких чорних дір. Даний експеримент вдалося провести завдяки отриманим даними супутникових спостережень.

Новітня модель допомогла вченим усвідомити ті жахливі наслідки, які відбуваються під час таких колаборацій. Найнебезпечнішим наслідком вважаються - випромінювання.

Надмасивні чорні діри володіють масою у мільярд Сонць, і коли такі два об'єкти стикаються, звільнюється надвелика кількість енергії. Однак побачити в оптичні прилади таку подію неможливо.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто зазначити той факт, що вперше комп'ютерна модель, що враховує фізичні ефекти Загальної теорії відносності Ейнштейна, показує, що газ в таких системах світитиметься переважно в рентгенівському діапазоні.

Нещодавно дослідники знайшли гравітаційні хвилі, які виробляють надмасивні чорні діри, за допомогою гравітаційно-хвильової обсерваторії Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory (LIGO) Національного наукового фонду США, проте зіткнення надмасивних чорних дір виявити складніше через дії таких шумів, характерних для Землі, як сейсмічні вібрації і зміни гравітаційного поля при збуреннях атмосфери.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що останнім часом вчені повідомляють жахливі відкриття, які стосуються життя на нашій планеті. Нещодавно в мережі з'явилася інформація астрономів про те, що до Землі рухається великий астероїд у формі черепа, траєкторія якого проходить на критичній відстані від нашої планети.

Варто нагадати, що вчені, які досліджують космос і галактику, знайшли загадкову аномалію яка виявилася дуже цікавою. Нещодавно експерти вивчили копії фотографій 6-річної давності, які здійснював пристрій NASA.

Нагадаємо, японці захоплюють космос: "Хаябуса-2" підкорив астероїд.

Як повідомляв Знай.uа астрономи знайшли Гобліна в космосі, весь світ шокований.

Знай.uа писав, вчені попередили підкорювачів Марса про страшну небезпеку.