Астрологи впевнені, знаки Зодіаку багато в чому диктують характер, звички, в тому числі і сексуальність. Залежно від того, під якою зіркою ви народилися, ваша поведінка не тільки в соціумі, а й в ліжку буде різною.

Ми розповімо, як ваш знак Зодіаку впливає на ваше інтимне життя.

Овен

Обожнюють флірт і чоловічу увагу. Ці дами легко ставляться до експериментів в ліжку, обожнюють розважатися, і дуже люблять робити приємність партнеру. Жінка-Овен здатна надовго запам'ятатися чоловікам.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Телець

Найчастіше занадто трепетно ​​ставляться до своєї невинності, а тому досить пізно починають інтимне життя. До вибору свого партнера ставляться відповідально і дуже вибірково.

Близнюки

Двоїстість диктує і їх багатогранність в сексі: сьогодні це ласкава кішечка, завтра - ненаситна тигриця. До речі, фригідність - теж частий гріх жінок-Близнюків, але її відсутність в чому залежить від правильного вибору сексуального партнера.

Рак

Здатні закохатися раз і назавжди. Часто взаємно. На вигляд Рак може здатися занадто скромною і сором'язливою, але ось в ліжку відбуваються чудові метаморфози, за що їх і цінують чоловіки.

Лев

Воліють грубий секс, при цьому тримають ситуацію під контролем. Чоловіки цінують в них здатність дати зрозуміти, як і що потрібно робити в ліжку, щоб Левиця отримала максимальне задоволення.

Діва

Такі жінки відрізняються ніжністю і ласкавістю, а ось чоловіків вважають за краще пристрасних, здатних розбудити в них цілий шквал емоцій. Вибирають одного постійного партнера на все життя і дуже страждають в разі його втрати.

Терези

Як квітка, розкривають свою сексуальність поступово. І кожен період її дорослішання і становлення в інтимній сфері цікавий по-своєму як їй самій, так і її партнеру.

Скорпіон

Представниці цього знаку зазвичай пристрасні, невгамовні і навіть кілька грубуваті. Для них важливий не скільки процес, скільки сам факт завоювання чоловіки.

Стрілець

Вона може легко ставитися до сексу на одну ніч і не вбачає нічого поганого у вільних відносинах. У ліжку зазвичай виявляють активність і пристрасть, так що чоловіки можуть розслабитися.

Козеріг

Під зовнішньою холодністю ховається справжня буря пристрастей. Вони чітко розуміють різницю між щирою любов'ю і простим сексом. Якщо чоловік не хоче втратити таку партнерку, йому доведеться постійно підтримувати запал у відносинах.

Водолій

Часто рано починають інтимне життя. Вміють не тільки отримувати, але й приносити задоволення. Активні і різноманітні, але з часом вважають за краще зупинитися на одному постійному партнерові.

Риби

В першу чергу в сексі важливі нові відчуття і емоції. Вони віддають перевагу різноманітному сексу: то брутальному і грубому, то ніжному і романтичному. Партнерам з ними не нудно.

Нагадаємо, 7 видів сексу, які збережуть ваші відносини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці 5 простих способів позбавлять вас від почуття спустошеності.

Також "Знай.uа" писав, названі знаки Зодіаку-довгожителі.