Еротичний гороскоп на 23 жовтня Овен

Сьогодні ваш партнер візьме на себе все керівництво інтимним процесом. Просто так склалися обставини. Може ви зможете їм протистояти.

Еротичний гороскоп на 23 жовтня Телець

Вам потрібно більше сміливості, рішучості і натхнення, щоб завершити розпочаті справи. А поки робите, надайте всі жестам і словам еротичне забарвлення.

Еротичний гороскоп на 23 жовтня Близнюки

Сьогодні вам подобається все первісне, навіть залицяння і звірина поведінка партнера. Заберіться у затишну печерку і віддавайтеся своєму неандертальцю.

Еротичний гороскоп на 23 жовтня Рак

Сьогодні вам вдасться виділити кілька годин на сексуальні насолоди. Придумайте як зробити ці години не монотонно одноманітними.

Еротичний гороскоп на 23 жовтня Лев

Сьогодні прийде нагадати про себе давня пристрасть. Або ви згадаєте прекрасні моменти з колишнім, або вдастеся до такого ж сексу, як на початку ваших нинішніх відносин.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Еротичний гороскоп на 23 жовтня Діва

Постарайтеся не поспішати вирішувати всі за двох. Це тільки погіршить ваші відносини в майбутньому.

Еротичний гороскоп на 23 жовтня Терези

Сьогоднішній день для вас час чуттєвості і сексуальності. І вам не варто цього соромитися. Найкраще сказати коханому про це прямим текстом.

Еротичний гороскоп на 23 жовтня Скорпіон

Сьогодні ви будете занадто ліниві і занадто сильно хандрити, щоб придумувати як би цікавіше зайнятися сексом. Єдине на що ви здатні, це поза, в якій ви будете знизу.

Еротичний гороскоп на 23 жовтня Стрілець

У цей день ви зрозумієте, що залежність вашого партнера від вас закінчилася або призупинилася, а значить, він більше життєво любовних ігор не потребує.

Еротичний гороскоп на 23 жовтня Козеріг

Особливу привабливість для Козерогів сьогодні матимуть інтриги. Особливо, якщо це чужі відносини, а не ваші.

Еротичний гороскоп на 23 жовтня Водолій

Водолії сьогодні схильні до пуританської моралі і засудження всіх тих, хто дозволяє собі більше, ніж можуть дозволити собі вони самі. Ось і називаєте таких особистостей «розпущеними» і навіть «розпусними» особами.

Еротичний гороскоп на 23 жовтня Риби

Сьогодні ваш партнер буде зовсім іншим, навіть його еротичні дії, які мають бути. Або звикайте, або тікайте.

Як раніше повідомляв Знай.ua , потрібно всього лише використовувати 5 методів, щоб повернути довіру.

Нагадуємо, що у кольорів теж є значення і можна вибрати гаманець який притягує гроші.
Також Знай.ua повідомляв, як можна вивести з себе будь-який знак Зодіаку