Французькі жінки вважаються найкрасивішими у світі. Вони відрізняються тим, що завжди одягаються просто і з неймовірним смаком. Про секрети паризького стилю читайте в матеріалі Clutch.

Секрет французького стилю можна помістити в кілька простих правил. Деякі тобі можуть здатися дивними, але, як бачиш, всі вони працюють.

Справжня француженка не носить підбори

Француженки вважають, що висока шпилька – це не тільки незручно, але і не красиво. Свою перевагу вони віддають kitten heels (невисока, тонка шпилька), які неймовірно популярні в цьому сезоні.

Ніколи не одягне речі з кричущим логотипом

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Справжня француженка ніколи не буде виставляти напоказ те, скільки коштує її одяг. Вона вважає це поганим тоном.

Прикраси

Правила французького стилю свідчать: ніколи не надягати на себе більше трьох прикрас. На вулицях Парижа не побачити жінок, які будуть обважувати себе намистом або надягати кільця на всі пальці.

Білизну

Одна з ключових характеристик французького стилю – природність. Француженка швидше, зовсім не одягне бюстгалтер, ніж буде носити товстий пуш-ап. Маленька груди для них - не привід комплексувати.

Образ з родзинкою

Справжня француженка будь свій образ зробить оригінальним. Якщо твій наряд виконаний в яскравих кольорах, то макіяж і зачіска не повинні кидатися в очі. А ось до джинсів з білою майкою можна нафарбувати губи у яскравий червоний колір.

Француженки байдужі до трендів

Справжні парижанки не звертають увагу на модні тренди. Вони швидше віддадуть перевагу класиці чудернацьким убранням з останньої колекції модного дизайнера.

Нагадаємо, навіть якщо ви по-справжньому струнка, є ризик зіпсувати фігуру неправильно підібраними одягом. Якщо ти не хочеш виглядати на пару розмірів більше, читай в матеріалі Clutch про одяг, яка візуально додає ваги.

Раніше Знай.ua повідомляв, в Україні набирає обертів новий вид послуг – одяг напрокат.

Також Знай.ua писав, які дивні тренди з 70-х повернулися в моду зараз.