Хвилястий папужка Гоша, який живе близько Кавказького скиту Валаама, нещодавно навчився молитися.

"Батюшка йому сказав: "Скажи: "Господи, Ісусе Христе, Сине Божий, прости мене грішного", – він так і сказав. Тепер так і повторює", – розповідають про вихованця очевидці.

За словами служителів, трапляється так, що часом вихованець молиться частіше, ніж самі ченці.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Нам навіть соромно", — відзначає одна з парафіян.

Раніше повідомлялося, що в зоопарку Індіанаполіса, Америка, левиця вбила лева, з яким жила в одному вольєрі протягом 8 років. Про це повідомила прес-служба зоопарку.

12-річна левиця Зурі накинулася на 10-річного Нйака, з яким жила в одному вольєрі 8 років. При цьому у них у 2015 році народилося потомство, троє левенят.

Персонал зоопарку 15 жовтня помітив агресивне гарчання, яке лунало з вольєра львів. Виявилося, що левиця вчепився в шию Нйака.

Співробітники зоопарку намагалися розняти забіяк левів, однак Зурі тримала Нйака за шию до тих пір, поки він не припинив рухатися. Така поведінка стала шоком для доглядачів зоопарку.

При цьому в закладі пообіцяли провести ретельне розслідування інциденту. Адміністрація запевняє, що до цього жахливого випадку співробітники не помічали агресії між парою.

"Наша сім'я зоопарку з сумом заявляє, що 10-річний африканський лев Нйак помер. Нйак був чудовим левом, і його буде дуже не вистачати. Ми цінуємо підтримку нашої спільноти, оскільки ми справляємося з втратою", - повідомили офіційні особи Зоопарку Індіанаполіса в своїй заяві, опублікованій на офіційній сторінці в Facebook.

Нагадаємо, голландський рибак, витягши сітку, виявив там два золоті злитки вартістю близько 850 тис. євро.

Як повідомляв "Знай.ua", 9 небезпечних хвороб, якими вас може заразити домашній кіт.

Також "Знай.ua" писав, як кішки можуть врятувати від смертельної хвороби.