Хеллоуїн – час експериментів. При цьому вони не обов'язково повинні бути трудомісткими. Підбірка цих фото покаже, що вдалий макіяж становить половину успішного образу. До того ж, його можна виконати дуже легко. Достатньо володіти мінімальними навичками малювання і бурхливою фантазією.

Лялька черевомовця

Макіяж очей у даному випадку може бути будь-яким. Головне – виділити губи червоною помадою, затушувавши куточки тональним кремом і додати дві вертикальні смуги олівцем на підборідді, як у ляльки. Для більш повного образу можна намалювати веснянки і виділити брови незвичайним кольором.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Картина Ван Гога, яка ожила

На Хелловін можна зобразити на своєму обличчі справжню картину всесвітньо відомого художника або ж, якщо дозволяє зовнішність, самому перетворитися на його автопортрет. Однак це вимагає посидючості і уважного вивчення картини. В самому виконанні, якщо придивитися, складних деталей немає.

Вендсдей Адамс

Макіяж можна обмежити стрілками або ж додати тіней і чорну помаду. Дізнатися цей образ можна за двома косичкам і чорного поряд з білим комірцем.

Twiggy

Головне в цьому макіяжі освоїти майстерність робити прямі лінії олівцем і підведенням.

Девід Боуї

Тіні або тільки фарба для особи – вибір за вами. Різні образи співака зроблять вас зіркою вечірки Хелловіна.

Клеопатра

Неймовірні стрілки і колірна гамма з чорного, синього і золотого - запорука успіху у створенні образу єгипетської цариці.

Нагадаємо, кращі ідеї для макіяжу на Хеллоуїн. З таким макіяжем ви точно будете в центрі уваги.

Як повідомляв "Знай. ua", добірка самих креативних костюмів на будь-який смак. До Хеллоуїна залишилося не так багато часу, саме час подумати про вибір костюма.

"Знай. ua" писав, костюми на Хелловін для самих ледачих. Мінімалістичні варіанти костюмів на Хеловін.