Хелловін – неймовірний свято, час експериментів. Адже на один день можна перевтілитися у будь-якого персонажа. Дехто воліє вибирати своїх улюблених персонажів книг або кіно, а інші вбираються у тварин, фрукти і навіть побутову техніку.

З допомогою костюма можна підкреслити своє грайливий настрій, фігуру і почуття гумору. Для тих дівчат, яким хочеться в цей день виглядати особливо спокусливо, карколомно і навіть зухвало, добірка самих сміливих образів на Хеллоуїн.

Блискучий і яскравий Папа Римський:

Можна навіть стати Еріком Картманом з South Park:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чарівний квітучий кактус:

Підкреслити, що ви все ще в пошуках свого принца можна спокусливим костюмом жабки, якій потрібен поцілунок для того, щоб перетворитися на принцесу:

Доісторична "цукерочка":

Дамочка, яка полювала на собак "1001 далматинці" знала, як бути сексуальною:

Костюм аноніма може бути спокусливим:

На один день навіть можна стати спірним, але смішним смайликом Poop і при цьому виглядати сексуально:

Сміливе ведмежа:

Варіація на костюм Міккі Мауса:

Такі костюми підійдуть дівчатам, які не бояться виглядати безглуздо і люблять посміятися над собою.

Нагадаємо, костюми на Хелловін для самих ледачих. Мінімалістичні варіанти костюмів на Хеловін.

Як повідомляв "Знай. ua", ілюзія підірвала мозок любителям загадок. В мережі користувачі активно намагалися розібратися, що ж зображено на фото.

"Знай. ua" писав, що пара народила "чужого" в полі і влаштувала сімейну фотосесію. Фотографії спочатку виглядають дуже нормально.