Хелловін – одна ніч у році, коли дорослі і діти можуть наряджатися, веселитися, їсти солодощі і ні перед ким виправдовуватися. Це вечір великих фантазій і вечірок. Саме час приміряти на себе образ улюбленої зірки і не боятися осуду.

Брітні Спірс

Кліпи Брітні ніби створені для того, щоб ставати ідеями для образів на Хелловін. Часом навіть чоловіки не можуть встояти: "Slave For U Britney, Baby One More Time Britney, and Toxic Britney."

Леді Гага

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Про епатажні виходи і образи цієї співачки складають легенди. Так чому на один вечір не стати чудною?

Кім Кардашьян

Одна з найпопулярніших жінок в світі вже який рік поспіль надихає на створення неймовірних святкових костюмів. Особливо її культовий знімок в чорній сукні з шампанським.

Курт Кобейн і Кортні Лав

Образ цієї яскравої пари навіть через величезну кількість років може бути актуальним, особливо якщо підійти до нього з креативом і почуттям гумору.

Кеті Перрі

Знаменита співачка любить виглядати яскраво і завжди ретельно продумує свої сценічні вбрання. А значить, є матеріал для створення святкового образу.

Бейонсе

В такому образі (будь-якому з безлічі можливих) без тіні сумніву можна стверджувати, що "судити вас може тільки Бейонсе".

Нагадаємо, "соблазнительные" костюми на Хеллоуїн. На Хелловін можна підібрати навіть самий сміливий образ і не боятися осуду.

Як повідомляв "Знай. ua", кращі ідеї для макіяжу на Хеллоуїн. З таким макіяжем ви точно будете в центрі уваги.

"Знай. ua" писав про костюми на Хелловін для самих ледачих. Мінімалістичні варіанти костюмів на Хеловін.