Костюми - це, мабуть, найприємніша частина святкування Хелловіна. Один день в році можна побалувати себе і перетворитися буквально на кого завгодно. Якщо ви хочете налякати рідних або ж, навпаки, створити романтичний і сексуальний образ читайте нашу добірку.

Клоун Пеннівайз

Образ клоуна Пеннівайза з фільму "Воно" вже кілька років стає найпопулярнішим на Хелловін. Можна легко перетворитися на лиходія за допомогою перуки і яскравого макіяжу.

Зубна фея

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Костюм зубної феї буде простим та оригінальним рішенням. Для нього буде потрібне біле плаття, чарівна паличка та діадема. Можна також використовувати замість палички зубну щітку.

Жінка кішка

Сексуальне вбрання з глибоким декольте, спокусливий макіяж та маленькі вушка з оксамиту або мережива - і костюм жінки-кішки готовий.

Парочка скелетів

Якщо ви з вашою парою збираєтеся святкувати Хелловін разом, спробуйте перетворитися на спокусливих скелетів. Для цього вам потрібно буде зіпсувати кілька футболок і постаратися намалювати грим в стилі мексиканського свята.

Харлі Квін і Джокер

Якщо ви пара, то можете випробувати образи з всесвіту DC. Дівчині знадобиться біла перуку, короткі шорти, колготи в сіточку, футболка і куртка, іграшковий молоток. Джокеру потрібно буде пофарбувати волосся тоніком в зелений колір, вдягти яскравий костюм і захопити з собою ніж.

Людина-блискавка

Розряд блискавки для цього костюма на Хелловін можна вирізати з картону і пофарбувати жовтою фарбою. Пару людині-блискавці складе постраждала від грози. Її головні аксесуари - згорілі парасольку та сорочка.

Костюми на Хелловін для всієї родини

Для всієї родини добре підійдуть костюми персонажів одного Всесвіту, приміром - гри "Маріо".

Нагадаємо, макіяж для Хелловіну, який намалює навіть дитина.

Раніше Знай.ua повідомляв, відунка розповіла про те, як правильно відзначити Хелловін.

Також Знай.ua писав, 4-річна блогерка показала найкрасивіші образи на Хеллоуїн.