В один сонячний день, в зоопарку Инокасира в Токіо один японець зробив фотографію милої білочки і розмістив її у своєму Твіттері. Він спочатку і не підозрював, яку популярність завоює ця фотографія. Навряд чи він дивився саме на пишний «бюст» звірка, однак під фотографією стали з'являтися численні коментарі, де користувачі помічають видатні «форми» у білки.

Потім і сам японець пожартував, назвавши білку "надзвичайно сексапільною". Фото набрало понад 45 000 репостів, а в соцмережах утворився цілий фан-клуб лісової Памели Андерсон. Білячі «груди» опинилися в центрі уваги швидше, ніж її мила мордочка!
Багато хто порівнював білку з Кларіссою - дівчинкою-бурундучком, в яку закохані герої відомого мультсеріалу "Чіп і Дейл".

Білка - символ зоопарку Инокасира, найпопулярнішим місцем в якому є біличий сад, де ці гризуни живуть у великій кількості. Зоопарк спеціалізується на утриманні видів, що мешкають в Японії, серед його мешканців - птахи, єноти, мавпи і, зрозуміло, білки, які теж є корінними мешканцями Японських островів. Білки в Японії - вид, що знаходиться під загрозою знищення, на острові Кюсю вони вже повністю зникли. Скорочення популяції пов'язане, в першу чергу, з вирубкою лісів людиною. Співробітники зоопарку Инокасира прикладають багато зусиль до збереження виду, розводячи аборигенних японських білок в біличому саду зоопарку.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про незвичайний експеримент росіянина, який вирішив вивести новий вид тварин і самостійно схрестити білку з бурундуком. Дізнайтеся з нашого матеріалу, що у нього вийшло і чим закінчилася спроба втручання в саму Природу.

А поки білочка хвалиться пишним бюстом, інші тварини теж не втрачають часу дарма. Так, раніше ми писали про 118 кіз, які заполонили американський містечко, не на жарт налякавши його жителів.

Єноти ж виявилися справжніми цінителями мистецтва і зібралися послухати концерт живої музики в одному з лісів поблизу Нью-Йорка. Чоловік грав на флейті, коли навколо нього скупчилися вусато-смугасті мешканці лісу, щоб насолодитися незвичайним звучанням духового інструменту.

Але далеко не всі єноти – такі піднесені натури. Поки вищезазначені герої слухали музику, їх родич, теж єнот, займався незаконною справою – спустошував чужі запаси хліба під покровом ночі, і потрапив на неймовірно смішне відео, яке швидко розлетілася по всьому інтернету.