Охоронниця Меган Маркл була найнята всього лише кілька місяців тому, а її роботу можна помітити неозброєним оком.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, цього разу вона активними діями перервала візит Меган Маркл на один з ринків острову Фіджі, коли відчула можливу загрозу для герцогині. Зокрема, на місці зустрічі було дуже багато людей, набагато більше ніж планувалось, що представлятиме значний ризик для життя вагітної Маркл.

Зокрема, саме через це офіційний захід на ринку довелось урізати з 30 хвилин до 6, проте за офіційною версією зустріч довелось перервати через погане самопочуття дружини принца Гаррі.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Світові ЗМІ відразу ж почали більш прискіпливо придивлятись до охоронця герцогині. Журналісти відзначили дуже професійну роботу охоронця та обговорили її зовнішній вигляд. Увагу ЗМІ було зосереджено на вбранні охоронниці.

Деякі іронізували з приводу ретельно приховуваного зброї під елементами одягу жінки, не забувши відзначити колір волосся і зачіску. Багато хто помітив, що на ній була взуття, що дозволяє зі зручністю пересуватися по пляжам екзотичного острова, де була призначена зустріч з групою серферів.

Разом з тим варто відзначити, що принц Гаррі та його дружина, герцогиня Сассекська днями прибули на Фіджі, де Меган Маркл, виступила в місцевому університеті.

Герцогиня розповіла про користь жіночої освіти і з'явилася на публіці в летючомій рожевій сукні з квітковим принтом за 51 тисячу гривень. Повідомляється, що королевська чита вже попрямувала далі.

З такої нагоди в аеропорту відбулася церемонія прощання, на якій Гаррі і Меган долучилися до місцевих традицій. Для виїзду Маркл одягла темно-зелене закрите плаття і чорні туфлі-човники. На цей раз все було скромно, в якості аксесуарів вона використовувала довгі сережки і браслет із золота.

Нагадаємо, герцог і герцогиня Сассеські покинули Великобританію і вирушили у тривалу офіційну подорож в чотири держави Королівської Співдружності: в Австралію, Нову Зеландію, Тонга і Фіджі. Подорож триватиме до 31 жовтня.

Нагадаємо, у вагітної Меган Маркл з під сукні виліз прокол року.

Як повідомляв "Знай.ua", не встигли в королівській родині відгуляти весілля, як вже оформляють розлучення.

Також "Знай.ua" писав, що принц Гаррі приміряв труси на очах здивованої публіки.

Меган Маркл та принц Гаррі очікують дитину