Відразу ж після візити до Австралії принц Гаррі та Меган Маркл прибули на острови Фіджі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що на райський островах пара проведе всього кілька днів, протягом яких проведе кілька офіційних зустрічей з керівництвом країни та відвідає відомий Альберт-парк.

Варто відзначити, що для урочистих заходів Меган Маркл обрала довгу блакитну сукню, яка ще більше підкреслила її округлий животик. Свій вишуканий образ дружина принца Гаррі підкреслила великими сережками з діамантами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що Меган Маркл і принц Гаррі на 6-й день свого перебування в Австралії побували на Іграх для людей з обмеженими можливостями або Іграх непереможених. Вони подивилися на вітрильну гонку команд-учасниць з катера, який підвіз британську монаршу подружжя до команди-переможниці.

Принц Гаррі забезпечив, щоб його вагітній дружині герцогині Сассекській було комфортно в неділю,21 жовтня, коли королівська пара вийшла в море подивитися фінал з вітрильного спорту на Іграх нескорених. Гаррі ніжно тримав за руку Меган, коли вони забралися на човен, щоб подивитися гру.

Це було друга публічна участь Меган в цей день. Раніше вона відвідала з чоловіком центр підтримки дітей, які живуть у сім'ях з батьками, які страждають психічними захворюваннями.

Протягом всієї парусної гонки пара була у відмінному настрої. Вони сміялися і посміхалися, коли розмовляли з однією парою щасливчиків, яка була на човні з ними; Керрі і Білл Новак з Іллінойсу, чий син Райан, 26-ти років, отримав травму спинного мозку в 2016 році.

Нагадаємо, страшний діагноз Меган Маркл поставив на вуха весь світ.

Як повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл вразила всіх у Сіднеї.

Також "Знай.ua" писав, що молоду маму Пеппу Міддлтон відвідала найрідніша людина.

Як королівська сім'я відреагувала на вагітність Меган Маркл