Принц Гаррі і його вагітна дружина Меган Маркл перебувають з офіційним візитом в Австралії. За планом вони відвідають майже 80 заходів за 16 днів. Так, принц Гаррі піднявся на найвищий міст у Сіднеї.

Підйом на міст Харбор-Брідж у Сіднеї герцог Сасекський здійснив на 4-й день свого перебування в країні. При цьому Меган не супроводжувала чоловіка, хоча спочатку і вона повинна була бути присутньою на зустрічі. А от Гаррі був помічений в обіймах якоїсь брюнетки.

Вагітна Меган, мабуть, вирішила відпочити після напруженого дня на пляжі Бонді-біч. При цьому ім'я герцогині Сассекської, яке було спочатку заявлено, близько місяця тому було таємничо вилучено зі списків. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Герцог Сасекський піднявся на 134-метровий міст в компанії прем'єр-міністра Австралії Скотта Моррісона і чотирьох учасників з австралійської команди "Ігри нескорених" (міжнародні ігри в паралімпійському стилі, створені принцом), зокрема Цибулі Хілл, Рут Хант, Хейді і Майкл Джостен Лиддиард.

В об'єктиви камер на офіційному заході потрапив цікавий кадр, де принц Гаррі обіймає альпіністку.

Раніше принц Гаррі розсмішив журналістку курйозною витівкою. Під час інтерв'ю перед обличчям Рут Сэндоу, яка брала коментар у герцога, пролітала муха. І принц Гаррі вирішив прийти їй на допомогу і почав розмахувати руками. Своїми жестами він продемонстрував aussie salute – прийом, з допомогою якого жителі Австралії відганяють літаючих комах.

Нагадаємо, жінки всього світу влаштували мовчазний бойкот Меган Маркл.

Як повідомляв "Знай. ua", вчені показали, як будуть виглядати діти принца Гаррі і Меган Маркл.

"Знай. ua" писав, що принц Гаррі може кинути вагітну Меган. Експерт зробив шокуючу заяву.