Черговий день королівського турне герцог і герцогиня Сассекські провели знову в Сіднеї. Вагітна Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі відвідали меморіал ANZAC в австралійському Сіднеї. Цей пам'ятник служить нагадуванням про страшні події, які забрали життя 60 тисяч осіб у 1914-1918 роках. Про це повідомляє Кенсінгтонський палац на своїй сторінці в Instagram, а також публікує фото з пам'ятного заходу.

Як видно на фото, герцоги Сассекські поклали квіти до меморіалу. Принц у цей день одягнув військову форму Blues&Royals. А ось його вагітна дружина Меган вибрала для траурної події сукню від Emilia Wickstead, чорного кольору. До речі, в цьому вбранні герцогиня вже раніше з'являлася на публіці.

Як ніколи доречний чорний колір, закрите декольте і довжина міді –прекрасний вибір. До сукні герцогиня підібрала чорний капелюшок від Philip Treacy, а також маленький клатч і чорні туфлі-човники на підборах.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Згадуючи полеглих, оскільки Австралія відзначає 100-річчя №WW1, уряд NSW зміцнює Меморіал Анзака, який присвячений пам'яті всіх австралійців, які служили своїй країні", - йдеться в повідомленні Кенсінгтонського палацу в Instagram.

Раніше повідомлялося, що герцогиня Сассекська у сукні від бодіпозитивного бренду "підірвала інтернет". Напередодні в королівській родині підтвердили, що Меган Маркл вагітна. Незабаром принц Гаррі і його дружина герцогиня Сассекська вирушили в турне по Австралії і Океанії. Відомо, що першу зупинку зробили в Адміральському будинку. Місце, де зупинилася пара, що є офіційною резиденцією генерал-губернатора Австралії Пітера Косгроува. При цьому всі прийшли в захват від наряду Меган.

Герцогиня одягла білу сукню прямого крою, зверху накинула білий тренч. Для офіційного виходу Меган наділа бежеві туфлі-човники. А от у більш неформальній обстановці дозволила собі перевзутися в більш зручне взуття і вибрала для цього чорні балетки.

Нагадаємо, Меган Маркл вагітна, і це вже офіційно.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що стало відомо, який титул отримає дитина Меган Маркл.

Також портал "Знай.uа" писав, що жінки всього світу влаштували мовчазний бойкот Меган Маркл.