Меган Маркл і принц Гаррі відвідали відкриття "Ігор непереможених" в Сіднеї. Ця подія є особливим для пари, адже саме в цей день в минулому році вони вперше вийшли у світ як пара.

Королевська подружня пара відвідала захід на п'ятий день свого офіційного туру по Австралії і Океанії. Вони вирушили на острів Какаду, де дали старт змагань з проходження смуги перешкод на час "Jaguar Land Rover driving challenge".

Увагу папараці, само собою, привернув наряд Меган Маркл. На цей раз дівчина вирішила не одягати сукню і прийшла на захід у чорних джинсах від Mother Denim, сорочці з написом "Invictus Games" і білому піджаку від Studio Alacarra Studio Acacia.

Образ Меган доповнила сонцезахисними окулярами від Illesteva. Він вийшов простим, але стильним.

Популярні новини зараз
Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Принц Гаррі перейнявся духом змагань і взяв участь у гонках з місцевими хлопчиськами. Правда, це були змагання з дистанційного управління машинками.

І це виявилося для принца не таким простим завданням. Адже смуга перешкод з великих каменів була в новинку для Гаррі і він прийшов до фінішу одним з останніх. У гонці переміг 13-річний Даньян Джонс. Він похвалив герцога і зазначив, що в гонці він був хорошим конкурентом.

Раніше повідомлялося, що серфери розповіли Гаррі і Меган про те, як йога і серфінг допомагають боротися з депресією і іншими нервовими розладами. До того ж представники королівської сім'ї взяли участь у акції "Яскрава п'ятниця", яка зібрала на пляжі натовп австралійців у яскравому одязі.

Нагадаємо, герцогиня у сукні від бодипозитивного бренду "підірвала інтернет". Герцог і герцогиня Сассекские вирушили в тур по Австралії і Океанії.

Як повідомляв "Знай. ua", Меган Маркл і принц Гаррі розважилися на пляжі. Герцог і герцогиня Сассекские приєдналися до строкатої юрби серферів на пляжі.

"Знай. ua" писав, що Принц Гаррі затис альпіністку в обіймах прямо на мосту. Герцог Сассекский підкорив вершину без своєї дружини.