Весь світ завмер в очікуванні після того, як надійшла новина про офіційну вагітность Меган Маркл. Всі впевнені, що незабаром королівську сім'ю чекає поповнення у вигляді здорового і красивого малюка, проте, медики кажуть, що не все так просто.

Лікарі поставили 37-річній Меган диагноз - геріатрична вагітність. Щоб вагітність потрапила в цю категорію, майбутній матері має бути не менше 35 років.

В колишніх країнах СНД таких жінок називають "старородящими". В такому віці жінкам набагато важче завагітніти, а самі пологи можуть викликати серйозні ускладнення.

У майбутньої матері є ймовірність підвищення кров'яного тиску до небезпечного рівня, що збільшує ризик викидня. Також, є високий ризик, що Меган будуть робити кесарів розтин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також у немовлят, народжених у старших матерів, є високий ризик наявності хромосомних дефектів. Наприклад, це може бути синдром Дауна.

Раніше повідомлялося, що шанувальники вмирають від цікавості, хто народиться в королівській сім'ї і як будуть виглядати діти і на кого схожі.

І чи можуть у них народитися темношкірі діти враховуючи те, що Меган частково афроамериканка.

Так сучасні технології не змусять шанувальників довго чекати і вчені вже знають відповіді на питання.

Джо Муллінс, з Вашингтона, переконаний, що майбутній син принца Гаррі і Меган Маркл буде мати блакитні очі і коричневе волосся, а у доньки пари будуть темні очі, темне волосся.

Що ж, дивлячись на ці фото, однозначно видно, що діти у пари будуть дуже милими. А дівчинка однозначно буде рости неймовірною красунею.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі відвідали відкриття "Ігор непереможених" в Сіднеї. Ця подія є особливою для пари, адже саме в цей день в минулому році вони вперше вийшли у світ як пара.

Як повідомляв "Знай.ua", фахівець зі стосунків Трейсі Кокс зробив гучну заяву з приводу того, наскільки міцним буде шлюб принца Гаррі і Меган Маркл.

Також "Знай.ua" писав, що знаменитий у Сполученому Королівстві кіт-ясновидець спророкував стать майбутньої дитини Меган Маркл і принца Гаррі.