Британський принц Гаррі та його вагітна дружина Меган Маркл перебувають з офіційним візитом в Австралії, де побували на Іграх для людей з обмеженими можливостями або Іграх нескорених.

Принц Гаррі відзначився жартівливим поступком, повідомляє телеканал ABC News Australia. Він приміряв труси, які йому подарували на спортивному заході Invictus Games в ході його візиту в Сідней.

Під час заходу один зі спортсменів попросив принца залишити автограф на його трусах, на що,звичайно ж, отримав відмову. Однак чоловік не здався, і в той же день знову вручив принцу Гаррі труси, але вже в якості подарунка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Видання US Weekly повідомляє, що подарунок Гаррі все-таки прийняв, жартівливо зазначивши, що лише в Австралії можна знайти щось подібне, і навіть похвалив якість шовку.

"О, подивіться на них ... І це як шовковий камуфляж. Я ще не бачив таких. Тільки в Австралії ви можете знайти щось подібне ... Це так все неправильно, але так чудово", - сказав Гаррі.

Принц також надів труси прямо поверх штанів і зробив кілька фотографій зі спортсменами.

Нагадаємо, Герцог і герцогиня Сассекські покинули Великобританію і вирушили в тривалу офіційну подорож, під час якої відвідають чотири держави Королівської Співдружності - Австралію, Нову Зеландію, Тонга і Фіджі. Подорож триватиме з 16 по 31 жовтня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Принц Гаррі і його вагітна дружина Меган Маркл перебувають з офіційним візитом в Австралії. За планом вони відвідають майже 80 заходів за 16 днів. Так, принц Гаррі піднявся на найвищий міст у Сіднеї.

Також "Знай.ua" писав, Меган Маркл і принц Гаррі на 6-й день свого перебування в Австралії побували на Іграх для людей з обмеженими можливостями або Іграх нескорених. Щоб подивитися фінал з вітрильного спорту команд-учасниць, королівська пара вийшла в море на катері, який пізніше підвіз британське монарше подружжя до команди-переможниці.