Меган Маркл і принц Гаррі на 6-й день свого перебування в Австралії побували на Іграх для людей з обмеженими можливостями або Іграх непереможених. Вони подивилися на вітрильну гонку команд-учасниць з катера, який підвіз британську монаршу подружжя до команди-переможниці.

Принц Гаррі забезпечив, щоб його вагітній дружині герцогині Сассекській було комфортно в неділю,21 жовтня, коли королівська пара вийшла в море подивитися фінал з вітрильного спорту на Іграх нескорених. Гаррі ніжно тримав за руку Меган, коли вони забралися на човен, щоб подивитися гру.

Це було друга публічна участь Меган в цей день. Раніше вона відвідала з чоловіком центр підтримки дітей, які живуть у сім'ях з батьками, які страждають психічними захворюваннями.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Протягом всієї парусної гонки пара була у відмінному настрої. Вони сміялися і посміхалися, коли розмовляли з однією парою щасливчиків, яка була на човні з ними; Керрі і Білл Новак з Іллінойсу, чий син Райан, 26-ти років, отримав травму спинного мозку в 2016 році.

Меган, як ніколи, довелося зняти стильні човники, об'єднавши свою спортивну куртку Invictus Games з парою аксесуарів: сонцезахисними окулярами KREWE і кросівками від Tretorn.

Пара підтримувала один одного, коли на морі було неспокійно. Після гонки герцог і герцогиня Сассекські привітали переможців і учасників перегонів дружніми обіймами.

Особливо емоційним був капітан американської команди, який від надлишку почуттів навіть підняв принца над землею під час привітальних обіймів.

Нагадаємо, Принц Гаррі затис альпіністку в обіймах прямо на мосту. Герцог Сассекский підкорив вершину без своєї дружини.

Як повідомляв "Знай. ua", страшний діагноз Меган Маркл поставив на вуха весь світ. Меган Марк поставили страшний діагноз.

"Знай. ua" писав, що Меган Маркл вразила всіх у Сіднеї. Герцог і герцогиня Сассекские відвідали особливе для них захід.