Герцог і герцогиня Сассекські покинуть Великобританію і вирушать в тривалу офіційну подорож в чотири держави Королівської Співдружності. Кенсінгтонський палац анонсував двотижневе турне монархів в Австралію, Нову Зеландію, Тонга і Фіджі. Подорож триватиме з 16 по 31 жовтня.

"Їх Королівські Високості були запрошені відвідати Релігійні Співдружності Австралії і Нової Зеландії відповідними урядами країн, а також Фіджі і Тонга на прохання Управління закордонних справ і країн Співдружності. Це буде перший спільний візит герцога і герцогині до цих чотирьох країн", - йдеться в заяві Кенсінгтонського палацу.

Також в королівський палац повідомив, що спільний візит принца Гаррі та його дружини Меган Маркл в країни Співдружності буде пов'язаний з благодійною місією, що є безпосередньою діяльністю британських монархів. Так, герцоги Сассекські відвідають заходи пов'язані з охороною навколишнього середовища, молодіжними та медичними проектами. Також в рамках свого турне монархи відвідають "Ігри нескорених" в Сіднеї, які в свій час заснував сам принц Гаррі.

Меган Маркл

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Меган Маркл і принц Гаррі запустили "шлюбний флешмоб". Тільки нещодавно весь світ обговорював весільну церемонію принца Гаррі і Меган Маркл, як в Кенсингтонському палаці почалися приготування до чергового свята. Припускають, що вже цієї осені одружаться принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк, а днями і взагалі монархи повідомили про третє майбутнє весілля.

Навесні 2019 року вийде заміж дочка двоюрідного брата Єлизавети II - Леді Габріелла Віндзор. А нещодавно Букінгемський палац випустив офіційний коментар про її заручини з Томасом Кінгстоном, главою компанії Девонпорт Capital. Варто відзначити, що Томас раніше зустрічався з Піппою Міддлтон - сестрою герцогині Кембриджської.

Нагадаємо, Маркл спішно втекла з Британії через погрози шанувальників.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меган Маркл вперше вийшла в світ без принца Гаррі.

Також портал "Знай.uа" писав, що Меган Маркл запалила на вечірці, Британія в шоці.