Вікові зміни стають трагедією для багатьох жінок, які хотіли б залишатися молодими все життя. Проте, деякі жінки в свої 50 або 40 виглядають дуже навіть привабливо, а деякі перетворюються в справжніх тіток. Справа тут зовсім не в пластичній хірургії. Про те, як виглядати молодше за допомогою одягу, читайте в матеріалі Clutch.

Колір

Колір одягу, волосся і помади можуть зробити вас як молодшою, так і старшою. Пані елегантного віку варто віддай перевагу одягу благородних відтінків і кольору дорогоцінних каменів. А ось від кольору хакі і земляного кольору краще відмовитися.

Молодіжне спрямування + якість

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто додати в свій гардероб трохи модних трендів, не переборщивши. Один з безпрограшних варіантів - укорочені брюки, які будуть виглядати свіжо і модно. Проте, варто звернути увагу на якість тканини, яка повинна відповідати твоєму статусу.

Джинси

Не важливо, скільки тобі років, у твоєму гардеробі повинні бути джинси. Краще звернути увагу на класичні моделі і кольору, допускаються невеликі потертості в області стегон. Твої джинси повинні ідеально сидіти на фігурі і підкреслювати її переваги, а не недоліки.

Комплектувати джинси рекомендуємо сорочками, светрами і жакетами. Ні в якому разі не одягай їх з футболками з дитячими принтами або занадто обтягуючими водолазками.

Можна створити образ у стилі total denim, який буде виглядати стильно і підійде модницям будь-якого віку.

Принти

Сміливо одягай принти, але постарайся не переборщити. Безпрограшним варіантом буде поєднання принту з однотонною базовою річчю.

Колготки

Завжди одягай якісні колготки і бажано класичних кольорів. В період настання холодів можна віддати перевагу щільним чорним, які добре підкреслять контур ніг.

Нагадаємо, речі, які француженки не надягнуть навіть під страхом смерті.

Раніше Знай.ua повідомляв, поради стилістів як покращити свій образ.

Також Знай.ua писав, предмети гардероба, які зроблять тебе товщою.