Хелловін – час експериментів. При цьому вони не обов'язково повинні бути трудомісткими. Підбірка цих фото покаже, що вдалий макіяж становить половину успішного образу. До того ж, його можна виконати дуже легко. Достатньо володіти мінімальними навичками малювання і бурхливою фантазією.

Макіяж з привидами

Потрібно підібрати тіні і помаду в тон. Бажано темного відтінку. Очі і лякаючу посмішку варто намалювати або блискучою підводкою або фарбою для особи. Попередньо розтушувати тіні по верхньому століттю.

Павутинка в куточку ока

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Яскравий макіяж + незвичайний акцент ідеально підійдуть для лякаючою атмосфери свята. Варто вибрати тіні контрастних кольорів, і намалювати досить складну стрілку. В куточку ока домалюйте класичні атрибути Хеллоуїна – павука, що плете павутину і кажана.

Чудо-жінка в стилі поп-арт

найпопулярніший жіночий персонаж цього сезону, безумовно Чудо-жінка. Як відомо, образ цей прийшов з комікса і на один вечір ви можете самі стати намальованим персонажем. Головне – не переборщити з кількістю ліній. Важливо виділити овал обличчя, красиво підкреслити губи і очі, а також не забути про брови.

Венсдей Аддамс

Стильний образ, який не виходить із моди по праву вже став класичним. Чорна помада, тіні, підводка і туш допоможуть відтворити лякаючий образ маленької дівчинки, яка шокувала ціле містечко і своїх однокласниць.

Фріда Кало

Відмінні риси великої художниці – це монобровь, червона помада і яскраві квіти вінком на голові.

Лісова фея

Легкий блиск для губ, рум'янець на щоках і стрілки для виразного погляду – те, що вам знадобитися для створення чарівного образу лісової феї, яка може заманити у свої володіння… і вбити. Доповнять образ веснянки, які можна намалювати зеленим і квіти або ж штучний папороть, складений на зразок вінка на голові.

Нагадаємо, цей макіяж для Хеллоуїна намалює навіть дитина. На Хелловін можна зобразити на своєму обличчі справжню картину.

Як повідомляв "Знай. ua", топ костюмів знаменитостей на Хеллоуїн. Кліпи Брітні ніби створені для того, щоб ставати ідеями для образів на Хеллоуїн.

"Знай. ua" писав, що самі яскраві зоряні костюми на Хеллоуїн.