Тематичні напої на Хелловін – важлива складова вечірки. Ці коктейлі допоможуть вам перейнятися атмосферою вечора і уявити себе справжнім вампіром або відьмою на балу.

"Поцілунок вампіра":

45 мл горілки,
45 мл шампанського,
20 мл малинового лікеру,
пофарбований червоним кольором цукор – для прикраси.

Приготування:

Крайку келиха змочіть і опустіть в червоний цукор. Влийте в келих горілку, половину лікеру, зверху обережно налийте шампанське. По ложечці вилийте залишився лікер на дно, щоб вийшов осад.
Крім чорного і червоного в Хеллоуїн вітаються примарний блакитний, мерзенний зелений і яскраво-жовтий кольори. Саме для таких коктейлів можна изрисовать келихи павутиною або абстрактними чорними розводами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Веселі скелетики":

45 мл текіли,
50 мл шнапсу,
50 мл ананасового соку,
50 мл мангового соку.

Приготування:

Струсніть всі інгредієнти в шейкері і перелийте в келих, прикрашений кромкою із солі. Додайте лід.

Коктейль "Смерть":

В келих шарами налийте 1 частина лікеру «Опал нера» (чорна самбука) і 1 частина текіли.

Обов'язково приготуйте хоча б один палаючий коктейль – це гарне видовище, але будьте гранично обережними при поводженні з вогнем!

"Зомбі":

15 мл абсенту,
15 мл лимонного соку,
15 мл гренадину.

Приготування:

Налийте в чарку абсент, лимонний сік і гренадин, намагаючись не порушувати шари. Коктейль підпаліть і випийте через трубочку як можна швидше.

Глінтвейн з коньяком і перцем

Інгредієнти:

1 пляшка червоного сухого вина,
6-7 бутонів гвоздики,
1 паличка кориці,
1 апельсин,
½ лимона,
1-3 ст. л. цукру,
¼ ч. л. червоного пекучого перцю,
мелений мускатний горіх – за смаком,
150 г коньяку.

Приготування:

Апельсин і лимон наріжте кружечками, покладіть в каструлю, додайте спеції і залийте вином. Прогрійте на середньому вогні майже до кипіння і відразу зніміть з вогню. Дайте настоятися під кришкою 10-15 хвилин, додайте цукор і знову поставте на повільний вогонь. Прогрійте, зніміть з вогню і розлийте по келихах. По поверхні розлийте тонкою плівкою коньяк і підпаліть його за допомогою сірника.

Нагадаємо, глобальне потепління позбавить чоловіків улюбленого напою. Першими постраждають виробники в Європі та Північній Америці.

Як повідомляв "Знай. ua", у Києві ввели алкомендантский годину. Цікаво, як довго заборона протримається в цей раз.

"Знай. ua" писав, що який алкоголь воліють "гурмани" в різних країнах світу.