1. Виключіть з вашої життя все, що спокушає вас. Не варто зупинятися в барах і шинках разом зі своїми друзями занадто часто. Так, стримувати себе дуже важко, особливо якщо ваші друзі ні в чому собі не відмовляють.

2. Спирайтеся на вашу систему підтримки. Не важливо, від кого вона виходить – від ваших друзів, сім'ї або групи по відновленню, ви не можете подолати алкоголізм поодинці. Однак, однодумці вам в цьому допоможуть, і будуть вашою опорою в хвилину слабкості.

3. Залишайтеся вірними собі. Не отговаривайте себе від прийнятого рішення. Легко сумніватися, коли кидаєш пити в перший раз. Але не втрачайте впевненості в собі! Сила волі саме так і вимірюється. Через деякий час ви захочете відмовитися від алкоголю ще раз, а це замкнене коло.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

4. Заохочуйте себе за те, що не п'єте. Подолання алкогольної залежності – це неймовірне досягнення, і ви повинні усвідомлювати, яку важку роботу виконали. Потрібно винагороджувати себе, адже це справжній подвиг, який під силу далеко не кожному.

5. Будьте при справі, будьте активні. Якщо ви проводите весь свій час наодинці з собою в темному будинку, цілком імовірно, що ви будете відчувати себе самотнім і пригніченим і захочете випити, тому що не придумати нічого кращого. Однак, активність вам допоможе забути про спокусі алкоголю.

Нагадаємо, що 31 жовтня українці святкують Хеллоуїн, і ось саме час підібрати собі костюм, щоб дотримуватися традицій популярного свята.Однак, якщо все ж речі, які в цей день робити категорично заборонено, і настав час про них дізнатися більше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вчені розповіли про неймовірну користь обіймів, які провокують гормон щастя у кожної людини.

Знай.uа писав, що чорна п'ятниця настає для українців в ніч з 23 по 24 листопада, і це відмінна можливість придбати в магазині задешево те, про що ви давно мріяли. Саме тому ми розповімо, де і що краще всього купити за шаленими знижками.