1. Визначте, який саме вид головного болю ви відчуваєте. Різні зовнішні подразники можуть викликати різну головний біль. Наприклад, застуда, чи навіть голод і стрес можуть викликати біль у різних частинах голови.

2. Ведіть запис періодів головних болев. Прийом ліків або зміна способу життя можуть бути причиною. Щоденник або просто журнал допоможе вам визначити від чого і чому голова починає боліти. Це допоможе скласти взаємопов'язаний ланцюжок.

3. Вивчіть зафіксовані випадки головного болю. Спробуйте виділити узагальнюючі фактори. Можливо, ви вживаєте одну і ту ж їжу перед початком головного болю? Навіть найдрібніші речі і зовнішні подразники можуть призвести до сильних головних болів і мігрені.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

4. Уникайте поширених причин виникнення головного болю.Більшість видів головного болю пов'язані із зміною екологічного чинника або дієти.

5. Прикладіть теплий рушник на голові. Тепло допомагає розширити кровоносні судини, що сприяє збільшенню притоки крові, доступу кисню і поживних речовин, що в свою чергу допомагає зменшити біль у суглобах, розслабити запалені м'язи, зв'язки і сухожилля. Це один з простих і ефективних способів, так що не варто ним нехтувати.

Нагадаємо, що 31 жовтня українці святкують Хеллоуїн, і ось саме час підібрати собі костюм, щоб дотримуватися традицій популярного свята.Однак, якщо все ж речі, які в цей день робити категорично заборонено, і настав час про них дізнатися більше.


Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вчені розповіли про неймовірну користь обіймів, які провокують гормон щастя у кожної людини.


Знай.uа писав, що чорна п'ятниця настає для українців в ніч з 23 по 24 листопада, і це відмінна можливість придбати в магазині задешево те, про що ви давно мріяли. Саме тому ми розповімо, де і що краще всього купити за шаленими знижками.