1. Пийте побільше рідини. Як і при будь-якої іншої хвороби, рясне питво є першочерговим завданням і в лікуванні кашлю. У разі сильної сухості в горлі стоїть випити води, щоб зняти набряк в глотці. Це допоможе припинити кашель за кілька хвилин, особливо, якщо рідина тепла, будь це чай, або навіть не гострий суп.

2. Підігрійте рідина. При деяких видах кашлю, наприклад, викликаних закладеністю або відтоком рідин в пазухах, теплі рідини будуть ще більш ефективними, ніж прохолодні або рідини кімнатної температури. До того ж, у разі вірусного захворювання, холодну воду пити не рекомендується в зв'язку зі слабкістю імунітету.

3. Спробуйте солону воду. Зокрема, якщо кашель викликаний застудою або грипом, солона вода стане вашим кращим другом. Про це лайфхаке мало хто знає, і він приємно вас здивує своєю ефективністю.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

4. Інгаляції парою (у деяких випадках). Прийнято вважати, що пар від душу або зволожувача повітря здатний боротися з кашлем. Проте пар ефективний лише в тому випадку, якщо кашель виник через сухого повітря. І все ж, від теплого душа не варто відмовлятися, адже це часто не тільки ефективно прибирає напруга м'язів, але й приємно.

5. Стійте прямо. У такому положенні слиз почне стікати вниз по горлу.

Нагадаємо, що останнім часом з'явилося багато пар, які нещасливі разом. Однак навіть у такій ситуації пари не хочуть розривати відносини або навіть шлюб. Психологи пояснили, чому люди так роблять.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вчені розповіли про неймовірну користь обіймів, які провокують гормон щастя у кожної людини.

Знай.uа писав, що чорна п'ятниця настає для українців в ніч з 23 по 24 листопада, і це відмінна можливість придбати в магазині задешево те, про що ви давно мріяли. Саме тому ми розповімо, де і що краще всього купити за шаленими знижками.