Для деяких з нас его - це справжній камінь спотикання, який заважає нам працювати, будувати стосунки та жити. Читайте у матеріалі Clutch про 7 хворобливих проявів его.

Виклик на бій

Тобі зі всімв хочеться мірятися. У число твоїх улюблених фраз входить: "Мені б твої проблеми!". Психологи пояснюють, що постійна спроба поставити свої труднощі вище інших - це маркер бажання довести свою важливість.

Самобичування

Самобичування – це наслідок того, що не зійшлися установки его і зовнішня картинка. Людина звинувачує себе, що є хтось кращий за неї й не виходить життя без програшів і слабкостей.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

дівчина біля моря
дівчина біля моря

Спрага уваги

Ти постійно намагаєшся виділитися, тобі дуже важливо, щоб помічали твій одяг, розум і почуття гумору. Уявна унікальність і компліменти - єдине, що змушує тебе відчувати себе значущою.

дівчина, сон
дівчина, сон

Помилкова скромність

Ти не вмієш приймати компліменти, але насправді ти просто прикриваєшся скромністю, щоб чути приємні слова знову і знову.

дівчина, сон
дівчина, сон

Режим вчителя

Тобі постійно треба відкривати комусь очі і вказувати йому на шлях істинний. Так, бажання поділитися досвідом нормальне, але не коли воно переходить всі рамки. Тоді ти просто ставиш себе вище інших і показуєш свою гординю.

Любов до суперечок

Ти завжди до останнього доводиш свою точку зору, навіть якщо в якийсь момент розумієш, що не права. Зробити помилку для тебе - це все-одно, що визнати свою ущербність.

Роздратування і гнів

Якщо щось зробити не так, у тебе відразу ж починається неймовірний напад люті. Ти не приймаєш, як щось може йти не за твоїм сценарієм. Его — це певні очікування до людей і ситуацій у житті. Під його диктовку ти відновлюєш "справедливість" і борешся за "правду".

дівчина засинає
дівчина засинає

Нагадаємо, японські вчені вперше виявили три підтипи депресії.

Раніше Знай.ua повідомляв, за словами психологів, пари, які не бажають продовжувати стосунки, не можуть їх розірвати не з егоїстичних міркувань.

Також Знай.ua писав, 7 секс-поз для отримання максимального задоволення.