Британський актор Джош Уайтхаус, відомий глядачам по серіалу "Полдарк", зіграє одну з головних ролей в приквелі "Гри престолів". Про це повідомляє видання Independent.

Таким чином, Уайтхаус приєднається до Наомі Уоттс, яка, як повідомлялося раніше, зіграє в стрічці "харизматичну світську даму, у якої є темний секрет".

Пріквел "Гри престолів" буде розповідати про події, що відбулися в Вестеросі задовго до об'єдання Семи Королівств. В основі сюжету буде те ж протистояння людей і Інших, що прийшли на континент зі зловісної Півночі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З книг Джорджа Мартіна нам вже відомо, що війну "Довгої ночі" люди виграли, проте, чим закінчиться протистояння в "Грі престолів", на даний момент не відомо.

Немає і детальної інформації про героя, якого втілить на екрані Джош Уайтхаус. Самого 28-річного актора ми знаємо лише по декількох серіалах, а також по рекламній кампанії бренду Burberry.

Раніше ми писали, що Дейенеріс Таргаріен і Джон Сноу з'явилися на першому фото зі зйомок восьмого сезону серіалу "Гра престолів". Кадр опублікував журнал Entertainment weekly на своїй обкладинці.

Цей знімок був зроблений під час зйомок заключного сезону в Північній Ірландії, які тривали 10 місяців. Актори зазначили, що робота над восьмим сезоном проходила набагато повільніше, ніж над попередніми.

"Сцени, які ми п'ять років тому знімали за один знімальний день, на цей раз створювалися протягом п'яти днів", - сказав виконавець ролі Джона Сноу Кіт Харінгтон.

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" розповіла про зустріч з голим Бібером.

Як повідомляв "Знай.uа" зірка Гри Престолів шокувала відвертим зізнанням. Вона вразить вас своєю розповіддю.

"Знай.ua" писав, що творець культової "Гри престолів" повідомив дату виходу нової книги.