24-річна Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Вона постійно радує фоловерів своїми новими знімками, хвалиться витонченою фігурою – то в нижній білизні, то в купальниках, то в шубках або вечірніх сукнях. Альона не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. Дівчину майже ніколи ніхто не бачив без макіяжу. Причому густого – з різким промальовуванням тонкого носа, сильно окресленими великими губами і великими стрілками з накладними віями.

Так, в цей раз Альона вирішила прорекламувати магазин одягу і для цього приміряла милий спортивний костюм. На фотографії дівчина позує на даху в одному з київських ресторанів. На ній чорний спортивний костюм, кофту від якого Альона грайливо прочинила, демонструючи пишні груди.

Як і завжди, на обличчі моделі яскравий макіяж, а волосся розпущене. На її ногах білі кросівки, а руки вона кокетливо поклала в кишені кофти. На другому фото в тому ж костюмі Олена демонструє напис на спині і повідомляє, що купила його на замовлення.

Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати нові фотографії в акаунті Омович. "Яка ж ти худа, підкачайся трохи, так взагалі бомба будеш", "Красива", "Ти скрізь супер", "Що на ньому написано? Не видно", - пишуть шанувальники. Зазначимо, що за кілька годин фотографія моделі зібрала понад 5 тисяч лайків і безліч коментарів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Треба сказати, що багатьом такі фотографії можуть здатися надмірними і занадто попсовими, але все ж, у дівчини 1 мільйон підписників в Instagram. Однак, зараз основний акаунт дівчини зламаний, тому вона користується бек-аккаунтом і продовжує викладати відверті фотографії.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки божеволіють.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.