Ольга Бузова вагітна? Принаймні, чутки про це знову поповзли в соцмережах. Анонімний експерт заявляє, що дитину зірка Дому-2 не виносить – Бузову чекає викидень. Експерт запропонував громадськості свої спостереження, під час яких оцінив шанси Ольги на дітонародження.

Чи вагітна Бузова – це питання раз у раз піднімається серед фоловерів співачки ще з часів Дому-2. А коли Ольга вийшла заміж за футболіста Дмитра Тарасова, "благої звістки" взагалі чекали з дня на день. Коли зірка Дому-2 жила з футболістом, вона ще не вважала себе сильною і незалежною жінкою, а була ніжною і люблячою дружиною, хотіла дітей.

Чоловік ведучої теж в той час любив дітей так само, як і зараз, до того ж у нього вже була дочка від попереднього шлюбу. Отже, репродуктивна функція Тарасова під час шлюбу з Бузової перебувала в прекрасному стані, але дитини в парі так і не з'явилося, що, можливо, і стало причиною розставання.

Те, що сам Тарасов не безплідний, говорить те, що відразу ж після розставання з Бузовою від нього завагітніла його нова дружина Анастасія Костенко. ЕКО могло б вирішити проблему безпліддя Бузової, вважає експерт, але за його припущенням, що під час шлюбу з Тарасовим співачка з чоловіком вже зверталася до медиків за допомогою, але все вагітності закінчувалися не вдало.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Теперішня вагітність Бузової, з більшим ступенем імовірності, знову обірветься викиднем. Причиною тому є і щільний гастрольний графік, і неправильний спосіб життя, і навіть раціон харчування. Сама співачка це розуміє, тому про своїх спробах завагітніти нікому не повідомляє.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що через зовнішній вигляд Бузової, що сильно змінився, її в черговий раз запідозрилиу вагітності. Але тепер шанувальники очікують, що своєю вагітністю Ольга могла шантажувати пародиста Максима Галкіна, з яким, як підозрюється, мала неодноразову любовний зв'язок. Якщо справи йдуть саме так, то заліт Бузової може влетіти Максиму у велику копієчку.

Якщо Бузова вагітна, то, можливо, її недавній фешн-прокол пояснюється бурею гормонів і бажанням екзотики. Так, раніше сильно нафарбована телеведуча закосила під Джей Ло – вийшло не дуже ефектно.

А ще зірка демонструє небайдужість до БДСМ. Нещодавно фанати щосили обговорювали садо-мазо стиль, який приміряла на себе Бузова. За словами фоловерів, цій суворій пані бракує тільки батоги для того, щоб весь Instagram повзав на колінах і поклявся їй у вічній вірності.