Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила прорекламувати одяг власного бренду. Для цього вона сфотографувалася і виклала знімок на своїй сторінці.

Так, на фотографії Оля Бузова позує в дивному і абсолютно не практичному костюмі – шкіряних шортах і піджаку на блискавці коричневого кольору. Волосся на голові співачки розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі. На обличчі яскравий макіяж, а руки опущені "по швах".

"Стильна новинка від мого бренду. Шкіряні шорти в 2018 році стали справжнім хітом жіночого гардеробу. Які саме вибрати, підкажуть власна фігура і стиль. У моїй колекції представлений костюм – шорти і курточка. Шорти можна міксувати з блузами, светрами, топами. Поєднуйте з підборами і черевиками, додавайте аксесуари. Шкіряна коротка курточка ідеально підійде під джинси з високою талією, стане крутим доповненням до стильної сукні. Будьте завжди карколомними, мої лялечки, люблю. Ваша Оля", - підписала фото Бузова.

Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати нове фото в записі співачки. Багатьом з них не зрозуміло, куди саме можна одягати такий непрактичний наряд, який представила Бузова. Деяким він здався і зовсім вульгарним.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення
Показати ще

"У тебе там нічого не потіє?", "При носінні шорти складаються, чому не зробити їх без стрілок і щільніше", "Костюм звичайно класний, але де таку фігуру взяти, що б його носити?", "Напередодні зими саме те", "Ольга, дуже вульгарно. Куди в такому вбранні ходити?", "Я прошу вибачення, і куди це носити?", "Оль, а чи не занадто вульгарно?", "Шикарний костюм, але ось у неї рожа щось на наркоманку скидається і погляд", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Бузова зганьбилася на весь Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.