На проекті "Заміж за Бузову" один з учасників, Валентин Коробков, влаштував бійку з трьома суперниками. Причиною цього став компромат на чоловіка, який надали Бузової троє інших учасників.

На шоу просочилася інформація про те, що в 2000-них Коробков сидів у в'язниці. Він спростував ці чутки, заявивши, що все це наклеп. Така відповідь влаштувала Бузову, але не її залицяльників, які продовжили копати під Коробкова.

Наприклад, мільйонер Євген Назаров повідомив, що у нього з'явилися докази судимості Валентина і відповідну записку він передав Олі.

Після цього Бузова запропонувала учасникам розібратися по-чоловічому, що Коробков, мабуть, зрозумів буквально і влаштував бійку з трьома учасниками.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що популярний російський блогер Олена Міро розкритикувала співачок Ольгу Бузову і Риту Дакоту за їхню поведінку після розлучень.

Зазначимо, що Дакота перебувала у шлюбі зі співаком Владом Соколовським, а Ольга Бузова була заміжня за футболістом "Локомотива" Дмитром Тарасовим.

"Звичайно, огидно дивитися на ту ж співачку Дакоту, яка залила соплями соцмережі, розповідаючи, як їй погано, що чоловік пішов. Не менш огидна і Бузова, 18 років страждаюча за Тарасовим", — написала Миро в своєму ЖЖ.

У підтвердження свого вислову вона згадала співачку Віку Дайнеко, яка після розлучення "вилила цистерну бруду, який вона терпіла, будучи в шлюбі".

При цьому Міро не стала займати позицію тих, хто після розлучення намагається не ділитися подробицями особистого життя з оточуючими. У приклад вона привела Юлію Ковальчук, у якої, як вважає блогер, є якесь темне минуле, пов'язане з короткостроковими романами з багатими людьми.

Нагадаємо, Ольга Бузова вирішила показати новий блискучий образ, але щось пішло не так.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", п'яна Бузова влаштував дикий скандал в літаку.

Також портал "Знай.ua" писав, стародавня Бузова розповіла про страшну помилку юності.