Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила розповісти шанувальникам про новини.

Для привернення уваги до свого посту Бузова опублікувала нове фото з яскравим макіяжем. Вона сильно нафарбувала брови і зробила сильний акцент на очі, в той час як губи зробила майже безбарвними. Накручене волосся співачка зачесала у високий хвіст, як часто робить відома виконавиця Дженніфер Лопес. Власне, Олю з нею і порівняли.

"Сьогодні рівно рік програмі #подзвукипоцелуев. Стільки ми з Вами разом пережили в цій концертній програмі. Скільки міст, країн, сльози, радість, це були нереальні емоції! Спасибі Вам величезне за це. Спасибі за вашу любов з першої моєї пісні. Далі – більше. Це був крайній концерт саме цього шоу в Ростові. Ми прощаємося з програмою #подзвукипоцелуев і вже зовсім скоро у Ваші міста, я приїду з новим шоу #принимайменя. Ну, а першими його побачить Москва – 18 листопада в Crocus City Hall. Ваша, Ольга Бузова. Чекаєте?" – підписала фото Бузова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати нове фото в записі співачки.

"На Джей Ло схожа в цьому образі", "Пісні г*вно, ні слуху, ні голосу немає. Співати взагалі не вмієш, який дурень тягне тебе", "Як завжди красива", "Тут дуже схожа на Дженніфер Лопес", "Прекрасний мейкап. Зробили акцент на очі – супер", "Трансвестит недопрацьований", "Підписників дуже багато, а лайків завжди мало, щось підозріло", "Кучерики тобі йдуть більше, ніж пряме волосся", "Олечка красуня. Тут на фото схожа на Джей Ло", "Тобі дуже личить така зачіска", - пишуть фоловери в коментарях до фото Ольги Бузової.

Нагадаємо, Бузова зганьбилася на весь Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.