Джулія Робертс унікальна жінка, актриса, особистість. В обіймах її посмішки можна потонути, а чарівність і краса дивують. Останнім часом громадськість говорить про те, що красуня дуже сильно покращала. Її фігура стала більш гармонійною і витонченою.

Як підтримувати себе у формі минаючи дієти і виснажливі тренування? Відповідь знає неймовірна актриса Джулія Робертс. Повідомляє Clutch.

Ми розповімо про головні секрети її стрункості.

І секрет тут не в дієті і тренуваннях, а в самому способі життя Робертс, в тому, яких правил дотримується.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Посміхайтеся з приводу і без

Без посмішки жінці не впоратися в боротьбі за красиву фігуру. Джулія давно усвідомила цей факт і без своєї фірмової посмішки нікуди не виходить.

Чим більше проектів, тим краще

Щоб у вас було менше думок про їжу, потрібно займати свій час цікавими проектами. Роберт в цьому плані невгамовна, вона завжди знайде, що робити.

Дозволяйте собі розслаблятися

Завантажувати себе улюбленою роботою це добре. Але час на відпочинок і байдикування теж має бути. В балансі народжується гарна фігура.

Працюйте ніжками

Ноги створені для того, щоб ходити. А ті ніжки, які за день намотують багато кілометрів, будуть завжди стрункими.

Не соромтеся свого тіла

Сьогодні ви така, а завтра вже будете зовсім інша. Не соромтеся свого тіла. Любите його таким, яким воно є, просто думайте про досконалість і прагніть до неї.

Спілкуйтеся з красивими чоловіками

Красиві чоловіки це ваше підживлення. Вони стимулюють жінку виглядати карколомно.

Вмійте дякувати

Завжди дякуйте богу, Всесвіту, оточуючим, себе за все, що відбувається у вашому житті, як хорошого, так і поганого. Це всі уроки, без яких неможливе наше життя. Таким чином ваше тіло і розум стають чистішими, а значить і фігура красивіше.

Пам'ятай, ви сексуальнв в будь-якому віці

Не забувайте про свою сексуальність. У кожному віці жінка прекрасна по-своєму.

Балуйте себе, для цього не потрібен привід

Любов до себе — дуже важлива складова успішної роботи над своєю стрункістю. Балуйте себе приємними речами і радій цьому.

Не бійтеся змінюватися

Завжди будьте різною. У цьому родзинка жінки і її сила. Тільки такі жінки здатні впоратися з усіма труднощами і підкорити світ.

Нагадаємо, Кара Делевінь розповіла, як бути стрункою і ні в чому собі не відмовляти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені розкрили секрет привабливості.

Також "Знай.uа" писав, розкрито секрет ідеального тіла Дженніфер Лопес.