Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже майже 1,4 млн. фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками.

Так, в цей раз Хлоя Кхан розбурхала мережу відвертим знімком у крихітному мереживному бікіні. Дівчина сфотографувалася, сидячи на краю ванни біля туалетного столика. На ній темно-синій бюстгальтер, який ледь утримує величезні груди і маленькі трусики з того ж комплекту білизни. На ногах моделі бежеві панчохи, а у вухах величезні сережки з камінням. Волосся Кхан розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

Численні шанувальники еротичної моделі не втомлюються засипати її компліментами в коментарях.

"Найкрасивіша жінка і найкрасивіше тіло", "Ви виглядаєте, приголомшливо і красиво", "Просто одержимий будь-якою нижньою білизною, яку ви надягаєте на себе", "Ти найніжніша, найпристрасніша, найунікальніша і шалено красива", "Ти найкрасивіша, чудова і приголомшлива жінка, яку я коли-небудь бачив. Люблю тебе", "Прекрасна фігура і гарячий погляд", "Приголомшливо і дуже жарко", "Я втратив дар мови, ти виглядаєш приголомшливо, як завжди", - пишуть захоплені фолловери, особливо чоловіча половина їх.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше повідомлялося, що зайчик Playboy Хлоя Кхан переплюнула Кардашьян. На цей раз Хлоя роздяглася, показавши в Instagram дуже масивні сідниці, над якими попрацювали пластичні хірурги, і задала фанатам важливе питання. "Завжди, коли обертаюся назад, розумію, як далеко зайшла. До речі, мені видаляти тату?", - поцікавилася Кхан у шанувальників.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.