Кому пощастить у 2019 році.

Овен

Овнам в 2019 році будуть сприяти Юпітер, Сатурн і Венеру. В наступному році Овни зможуть подорожувати і поліпшити свої матеріальні можливості. Але для благополуччя в наступному році, потрібно робити перші кроки вже в цьому році.

Лев

Львів в 2019 році очікують великі можливості. Вони зможуть поставити перед собою нові великі цілі, сформулювати стратегічні задачі та окреслити коло турбот. Наступні 365 днів стануть для них часом якісного покращення життя у всіх її відносинах. Юпітер буде сприяти , щоб Леви своєчасно отримували заслужене визнання. Уран допоможе Левам розкрити власну індивідуальність.

Ваги

Завдяки Юпітеру Ваги відчують себе господарями життя. Терезам не доведеться чекати сприятливих моментів. Вони будуть створювати їх самі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Стрілець

Стрільці будуть ризикувати і отримувати від цього приємні бонуси. Люди цього знаку зможуть інтуїтивно відчувати невдачі і уникати їх. А все завдяки Юпітеру, для якого Стрілець стане справжнім фаворитом.

Водолій

У Водоліїв з'явиться безліч можливостей випробувати почуття впевненості в собі. Щедрий Юпітер допоможе Водоліям виконувати мрії і надії. Водоліям в прийдешньому новому році можна порекомендувати сміливо відстоювати свої принципи і прагнути до реалізації власних ідей.

Нагадаємо, раніше гороскоп на 6 листопада для всіх знаків Зодіаку: у кого почнуться проблеми.

Як повідомляв портал "Знай.uа" щасливці, і невдахи листопада: астрологи розповіли, яким буде для вас місяць.

Також "Знай.uа" писав, Любовний гороскоп на листопад: хто зустріне свою другу половинку, а хто заведе роман на стороні.