24-річна киянка Олена Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з передплатників не вигляді її без густого макіяжу і в нормального повсякденного одягу. Але в цей раз Альона здивувала і показала фото майже без макіяжу, та її краса дуже ненатуральна.

Так, на фотографії модель позує лежачи на кушетці в салоні краси, а у підписі до фото розповідає шанувальникам, які процедури робила. Зазначимо, що на знімку обличчя, який Альона зробила сама, вона з невеликою пов'язкою на носі. Але повідомила, що робила ламінування вій і брів. Фолловери запитують дівчину, хто розбив їй ніс, а деякі припустили, що модель зробила другу ринопластику.

"Дівчатка, а я вчора зробила ламінування вій і брів ст. Майстер Наталя. На фото брови і вії без макіяжу. Ефект тримається до місяця. Тепер свої вії виглядають як нарощені. Дивіться сторіс. Якщо є питання задаємо в коментарях", - підписала знімок Альона, прорекламувавши заодно і салон, в якому робила всі ці процедури. А ось що з її носом, вона не пояснила.

"Дуже красиво!", "Анти натурель", "Підкажіть будь ласка в якого лікаря робили носик?", "А чому шкіра брів червона?", "У Вас свої вії такі довгі?", "Тобі прикро коли тебе шкурою називають?", "Чому ти зважилася на другу ринопластику? Що не влаштовувало після першої?", "А хто зламав ніс?", "Зробіть фото без фільтрів і редакторів. Дуже цікаво подивитися, а то фото такої якості, що ви на них, як не людина, а лялечка", "Починаєш себе вже спотворювати", "Брови жах", - пишуть фоловери в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.