Творець культового серіалу "У всі тяжкі" Вінс Гілліган (Vince Gilligan) вже почав працювати над двогодинним фільмом, який продовжить історію, повідомляє Variety.

Також залишається неясним, чи вийде картина на екрани кінотеатрів або готується для показу на ТБ і в сервісах стрімінг. У Variety немає підтверджених даних про повернення зірок серіалу, велика частина з яких, окрім двох протагоністів "Всіх тяжких", зараз задіяна у зйомках спін-оффу-пріквела "Краще телефонуйте Солу" (Better Call Saul).

За даними іншого видання (The Albuquerque Journal), картина буде називатися Greenbriar, а сюжет розповідає про "втечу викраденої людини і її боротьбу за свободу". Зйомки проходять в Альбукерці і повинні завершитися в лютому 2019 року.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що компанія Zynga анонсувала нові ігри, які планує випустити найближчим часом на мобільних пристроях. Про це повідомляє видання The Jakarta Post.

За словами розробників, у другій половині 2019 року на мобільних пристроях вийде відразу дві гри, які пов'язані зі всесвіту серіалу "Гра престолів". Одна з них буде слоти казино.

Гра престолів
Гра престолів

Разом з цим розробники планують випустити мобільну гру за мотивами "Гаррі Поттера", в якій потрібно буде виставляти предмети три в ряд. Також в 2020 році компанія випустить дві гри з "Зоряним війнам" — угода з Disney вже підписана.

Також ми повідомляли, що відому британську актрису Емілію Кларк, що отримала всесвітню популярність завдяки ролі Дайнерис Таргаріен в серіалі "Гра престолів", - помітили в компанії нового залицяльника.

Мати Драконів з новим обранцем "засікли" папараці під час прогулянки по вулиці Лос-Анджелеса. Парочка обіймалася і цілувалася у всіх на виду. Хлопцем 32-річної знаменитості став 35-річний режисер і письменник Чарлі Макдавелл.

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" розповіла про зустріч з голим Бібером.

Як повідомляв "Знай.uа" зірка Ігри Престолів шокувала відвертим зізнанням. Вона вразить вас своєю розповіддю.

"Знай. ua" писав, що творець культової "Ігри престолів" повідомив дату виходу нової книги.