24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одягу.

В цей раз Instagram-модель вирішила порадувати фоловерів гаряченького фото у відвертому червоному купальнику. Судячи з геолокації, дівчина зараз відпочиває на Мальдівах і радує шанувальників спекотники фото звідти. На черговому знімку в акаунті Альони, вона позує з соковитим бургером в руках. При цьому дівчина висунула язик і не дивиться в камеру – її погляд прикутий до того самого бургера, який вона ще і розхвалює у підписі до фото.

"Бажаю Вам, щоб ваша друга половинка дивилася на Вас так само, як я на цей бургер. Придумайте свій смішний коментар до фото. Той що набере найбільшу кількість лайків потрапить в сторіс. Погнали", - підписала фото модель, провокуючи підписників на інтерактив. А ті, в свою чергу, не розгубилися і почали писати смішні коментарі.

"Я дивлюся на тебе, ти дивишся на мене – іскра, буря, божевілля", "Розмір не має значення, так говорять?", "Навіть у бургера встала котлетка на тебе", "Іди до мене, мій солодкий!", "Поки мій не бачить, чим я бавлюся", "Що я роблю, поки інші в залі", "Коли знаєш, що ти погладшаєш, але тебе нічого не зупиняє вже", "Мій вираз обличчя, коли бачу вегана", "Нехай всі калорії підуть у цицьки", "Коли бургер виглядає апетитніше, ніж ти, потрібно терміново знищити конкурента", "Коли запитали на якій дієті сидиш", "Колір настрою бургер", - жартують в коментарях фоловери.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємою, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки божеволіють.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.