Пишногруда модель Playboy Ірина Іванова, яка є уродженкою українського Криму, а саме Феодосії, часто публікує у соцмережі свої відверті фотографії. Відзначимо, що зараз дівчина змінила окупований Крим на США. А голі знімки вона демонструє в Instagram.

Відомо, що Ірина разом з батьками переїхала із Криму в Америку, коли їй було 16. Зараз їй 24, вона – студентка Університету Арізони, планує отримати ступінь магістра економічного управління. Щоправда, популярність і гроші їй забезпечила зйомка в журналі Playboy, редакцію якого вона підкорила своїм значним бюстом.

На цей раз модель порадувала свою п'ятимільйонну аудиторію відвертим фото. На знімку вона позує в еротичній позі в червоному купальнику, який ледь прикриває соски на грудях дівчини, а трусики настільки впиваються в причинне місце, що ось-ось оголять його. На голові Ірини червона кепка в тон купальнику і розпущене волосся.

У себе в Instagram дівчина відверто демонструє своє тіло в різних бікіні та інших пікантних нарядах. Як правило, одяг Ірини настільки малий, що її фоловерам не становить особливих зусиль розглянути фігуру дівчини в найдрібніших подробицях. А ще модель записує пікантні відео, які можуть позмагатися у відвертості навіть з порно роликами.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українська Кардашьян своєю талією загнала дівчат в депресію, а хлопці мліють. 24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. В цей раз Instagram-модель вирішила порадувати фоловерів гаряченьким фото в дзеркалі абсолютно голою. Так, Альона продемонструвала витончені вигини свого стрункого тіла. На фото видно плоский живіт дівчини, частину грудей і сідниць. Також видно, що модель настільки худа, що під шкірою просвічуються ребра. Ну а те, що груди силіконові, Альона не приховує.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.