Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Тільки в цей раз дівчина покликала сфотографуватися ще й своїх сексуальних подружок. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так, на фотографії дівчата позують на весь зріст, а фото зроблено під час ходьби. Для фотосесії подружки наділи облягаючі спортивні костюми, які складаються з лосин і топів. Приміром, сама Ана Чері вибрала червоний наряд, а свій спортивний лук доповнила білими кросівками та кепкою. Також у червоному комплекті одна з подруг моделі, а ось друга вибрала собі костюм кольору хакі. Треба сказати, що в цій публікації Ана Чері рекламує свій бренд спортивного одягу.

Шанувальники в захваті від такого жаркого фото пишнотілої моделі і її подруг. Вони засипають дівчат компліментами в коментарях і десятками тисяч лайків.

"Гарні жінки", "Розкішні", "Я візьму вас всіх трьох", "У мене мурашки від цього фото, ви прекрасні", "Сексуальні бомби", "Ти моя любов", "Прекрасні ангели", "Дуже прекрасні і симпатичні дами", "Ана, давайте тренуватися разом", "Виглядає абсолютно приголомшливо. І чудово", "Мої атлетичні дівчинки", "Неймовірно симпатичні", "Чудові жінки в червоних кольорах", "Прекрасні дівчата!", - пишуть захоплені фоловерів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ана Чері вирішила сфотографуватися по-нормальному – одягненою. Цього разу свої соковиті принади Ана Чері прикрила одягом. І це щось неймовірне, адже побачити модель повністю одягненою – велика рідкість. Що сталося в житті дівчини незрозуміло, але те що вона приховала соковиті форми – це щось нове. Шанувальники моделі знають, що вона постійно демонструє на своїй сторінці голі частини тіла.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.