Дивну картину спостерігала група людей, що знаходилася поблизу собору. Серед ночі над куполом храму в Італії раптово з'явився загадковий об'єкт.

Напередодні розігралася негода, і чоловік змушений був зупинити автомобіль поблизу храму. Водій просто вирішив зняти старовинну церкву, яку зрідка підсвічували спалахи далеких блискавок.

Несподівано він помітив дивне світло, яке ніби спускалося з неба до собору. Очевидець встиг зняти на телефон, як якийсь загадковий об'єкт, що світився, спустився з небес і завис біля купола храму. За словами автора відео, світловий об'єкт обертався навколо дзвіниці, а потім зник в одну мить.

На відео помітно, як світлова пляма стрімко йде в небо.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Це явище спостерігали і інші водії, які застрягли в пробці біля церкви.

Ніхто толком не може розтлумачити, що саме зафіксував на камеру чоловік. Можливо, це була кульова блискавка, неопізнаний літаючий об'єкт або прояв потойбічних сил.

Раніше повідомлялося, що кілька тижнів тому житель Лас-Вегаса (штат Невада, США) зауважив і зняв на відео відразу кілька невпізнаних літаючих об'єктів. НЛО оточили одну з офісних будівель, розташованому на території міста. Здивований, очевидець передав відео уфологам, які уважно вивчили матеріал і прийшли до несподіваного висновку.

Існує теорія, згідно з якою, на надсекретній військовій базі, розташованій в зоні 51, американський уряд тестує інопланетні технології.

Деякі вважають, що експерименти проводяться не без участі представників позаземних цивілізацій, а можливо, і самими прибульцями з інших галактик.

Також раніше писали, що жителі Канади спостерігали в небі непізнаний літаючий об'єкт, який вдалося зафіксувати на відео. Корабель з'явився над Квебеком. Експерти-уфологи тут же кинулися стверджувати, що прибульці з Нібіру і є предсвестниками війни.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що НЛО атакували Лас-Вегас, викликавши паніку у мирних жителів.

Знай.uа писав, що в Росії також помітили НЛО.

Також ми писали, що підозрілий об'єкт був помічений біля Юпітера.