Еротичний гороскоп на 13 листопада Овен

Сьогодні ваш партнер не відпустить вас зі своїх обіймів ні на хвилину. Можливо вони і не будуть сексуальними, але за цей день він порядком набридне вам своїми телячими ніжностями.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Телець

Тельці сьогодні чомусь ополчилися на всю протилежну стать, навіть на рідних. Всі вони їх дратують, так що секс можливий з партнерами тільки з ненависті.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Близнюки

За допомогою аналітичного мислення ви зможете дізнатися подробиці, які ваш партнер намагається приховати від вас. Нічого страшного не сталося, просто він вирішив мати від вас хоч якісь таємниці.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Рак

Сьогодні ви не зможете зруйнувати тривалі відносини, ні свої, ні чужі. Якщо захочете зустрітися з кимось на каву, подумайте, чи зможете ви зайти далі?

Еротичний гороскоп на 13 листопада Лев

Сьогодні ваш партнер не зможе вибрати між читанням книги і хорошим фільмом. Раз він такий нерішучий, запропонуйте йому свою альтернативу у вигляді саме себе.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Еротичний гороскоп на 13 листопада Діва

Краще вам сьогодні не поспішати, а решту справ відкласти перед сексом відразу на кілька годин. Раптом саме сьогодні вам світить довга любов, не приємно буде постійно думати про справи.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Терези

Посилити ваше бажання допоможе ароматичне масло, можете додати його в арома-лампу, або в ванну, або просто запалити палички. Ідеально підійде масло аїру і анісу.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Скорпіон

Сьогодні ви вирішите, що партнер такий млявий в ліжку через зраду. Насправді у нього просто занадто багато інших справ і від них вже голова болить. Влаштуйте йому відпочинок.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Стрілець

Вам потрібно проявити сьогодні більше обачності, тому що ви занадто довірливі. Спробуйте хоч раз упертися і не довіряти першому ж слову партнера.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Козеріг

Сьогодні вашою метою має бути сильніше порушити партнера і змусити його розлютитися на себе через це бажання, а також доставити вам найсильніше задоволення.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Водолій

Сьогодні зірки точно не скажуть вам, вибрати активну або пасивну тактику в сексі. Але точно відомо, що потрібно вибрати щось одне і поєднувати не можна.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Риби

Сьогодні вам буде складно сконцентруватися на самому оргазмі. Спробуйте відволіктися на щось зовсім інше і насолода прийде сама собою.

Як раніше повідомляв Знай.ua , відома віщунка і провидиця дала прогноз на тиждень.

Нагадуємо, що ми підготували любовний гороскоп для знаків Зодіаку на весь листопад.

Також Знай.ua повідомляв що чекає різні знаки Зодіаку на цьому тижні