У Східному Сибіру в місті Чита рятувальники Забайкалпожспаса знайшли бідолашну собаку, яка вмерзла в лід хвостом і задніми лапами. Вона знаходилася посередині озера Кенон. Ніхто не знає, скільки бідна тварина там пробувало.

На щастя, коли співробітники спецслужби виявили пса, було ще не пізно. Їм вдалося його врятувати. Собаку витягли з ополонки, як слід зігріли і нагодували. Немає ніяких даних про те, як вона опинилася посеред дикої місцевості, і хто її господар.

Процес порятунку був знятий на відео. Ролик виклали в мережу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Користувачів Інтернету воно сильно вразило, вони бурхливо його обговорюють. Багатьох здивувало те, як собака, схожа на породисту, потрапила на озеро. Невже господар міг вигнати тварину на вулицю в такий мороз? За даними синоптиків, вночі в Читі температура опускається до мінус 8 градусів. Деякі користувачі обурені тим, що на відео точно не видно, не постраждав пес.

На порталі "Знай.uа": крик кішки врятував життя маленькій дівчинці

Читайте також: 5 простих способів подружити кішку з собакою

Раніше "Знай.uа" писав про кумудного песика, який випадково наспівав пісню Брітні Спірс