У Сіднеї регулярно проходить відомий музичний рок-фестиваль Sydney Guitar Festival. У цьому році на заході 457 гітаристів одночасно в одному місці зіграли знамениту пісню "Highway to Hell". Таке масштабне виконання стало світовим рекордом – це найбільша кількість осіб, які одночасно грають на електрогітарах одну і ту ж композицію.

В мережу виклали відео з цим чудовим виступом. Від нього виникають мурашки по шкірі.

На чолі музикантів стояла австралійська група The Choirboys, яка задавала ритм для натовпу музикантів. Гітаристи використовували спеціальні портативні підсилювачі бренду Marshall. Кожен відвідувач міг отримати після платної реєстрації, яка коштує 45 доларів.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Попередній світовий рекорд був встановлений гітаристами в Індії в 2013 році. 368 музикантів синхронно зіграли пісню Боба Ділана "Knocking On Heaven's Door" у версії Guns N' Roses.

Гроші, отримані на фестивалі, відправили австралійської організації Australian Cheldren’s Music Foundation. Вона спеціалізується на навчанні дітей, які ростуть у неблагополучних умовах, музиці.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, як 547 чоловік одяглися в костюми Людини-павука і встановили світовий рекорд

Читайте також: режисер фільму "Дике поле" розповів про зйомки

Нагадаємо: у Китаї показали першого у світі віртуального провідного