Відома російська фігуристка Єлизавета Туктамишева на престижному міжнародному змаганні Гран-прі NHK Trophy влипла в дуже дивну ситуацію.

Так, під час виступу у фігуристки ледь не розстебнувся бюстгальтер. У мережі один з уболівальників виклав в Twitter фото Туктамишевої, де вона роздяглася до спідньої білизни. Про це пише портал "Політека".

На знімку можна помітити, що бюстгальтер тримається на одній застібці. Під знімком вболівальник написав: "Я ніколи не відпущу тебе, Ліза. Ніколи не відпущу тебе". Після цього фігуристка опублікувала фото в своєму Instagram.

"Я рада, що мій бюстгальтер подумав так само про мене", — відповіла вболівальнику Туктамишева.

Єлизавета Туктамишева успішно виступила і стала володаркою бронзової нагороди, вступивши лідируючі позиції двом японкам. Вона добре виконала фірмовий потрійний аксель, однак обидві японські фігуристки випередили її по балах.

Варто нагадати, що в російській столиці сталася досить курйозний затримання. Так, у Москві співробітники ДІБДР насилу "запакували" оголену жінку, яка вирішила в такому вигляді покататися за кермом своєї машини. Відзначається, що жінка також була в нетверезому стані. Про це стало відомо завдяки опублікованому в мережі відео.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що невеликий ріст в черговий раз підвів російського президента Володимира Путіна. В мережі нещодавно став дуже популярним знімок з Парижа, куди господар Кремля прибув з робочою поїздкою.

Кількох курйозних ситуацій уникнути не вдалося, тому на адресу Путіна посипалися жорсткі жарти: видно, як він тягнеться від низу до верху.

Нагадаємо, дивний вибір: наряд Меланії Трамп прикував погляди всіх у Франції.

Як повідомляв Знай.uа стрілянина третій день: копи до смерті перелякали дітей, увірвавшись посеред уроку.

Знай.uа писав, "повозили мордою по газону": соцмережі вибухнули після приниження Шахтаря в Англії.