24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одягу.

Цього разу Instagram-модель вирішила порадувати фоловерів горяченьким фото без білизни за трапезою. На знімку Альона позує сидячи за столиком в кафе, а перед нею стоїть піца. Для виходу в світ Омович наділа вузькі чорні штани з мотузками по всій довжині, а також чорну кофтинку з величезним декольте. Дівчина не одягла під цю кофту бюстгальтер, тому здається, що її груди ось-ось випадуть прямо на стіл.

"Я ж казала, що піца для фото. Весь образ на мені в наявності в @lior_boutique. Перший, хто вгадає, що за піца на фото, потрапить у сторіс", - підписала знімок модель. А шанувальники почали обговорювати нове фото Омович. Багато хто в шоці від того, що дівчина часто публікує фото з досить калорійною їжею, і при цьому залишається у відмінній формі.

"Звичайно ж вам про це постійно говорять і пишуть і ви вже втомилися слухати оди вашому тілу. Але, блін, ну от як? Як можна дозволяти собі такі смаколики і мати таку нереальну фігуру? Тут від повітря поправляєшся. Піцу їм у сні", "Ви шикарна жінка", "Прекрасна", "Стрьомна", - пишуть фоловери в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Треба сказати, що багатьом такі фотографії можуть здатися надмірними і занадто попсовими, але все ж, у дівчини 1 мільйон підписників в Instagram. Однак, зараз основний акаунт дівчини зламаний, тому вона користується бек-аккаунтом і продовжує викладати відверті фотографії.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.