Еротичний гороскоп на 17 листопада Овен

Сьогодні у вас буде сексуальна боротьба з партнером за вибір пози. Він буде вважати, що його вибір єдино вірний. Може варто навчити його своїй альтернативі.

Еротичний гороскоп на 17 листопада Телець

У вашому ліжку сьогодні буде дуже сором'язливий партнер. За відчуттями для нього це, як перший раз. Щоб перетворити його в дикого тигра потрібно розбудити справжню пристрасть.

Еротичний гороскоп на 17 листопада Близнюки

Сьогодні у вас трохи розсіяна увага, що може перешкодити і вам, і партнеру отримати задоволення. Приберіть з поля зору всі відволікаючі вас предмети.

Еротичний гороскоп на 17 листопада Рак

Сьогоднішній день можна записати в гарненьку товсту книгу. А ось буде це мелодрама, любовний роман або частина Камасутри вирішувати тільки вам.

Еротичний гороскоп на 17 листопада Лев

Якщо вам складно вибрати між дружніми посиденьками і сексом, відразу вибирайте перше. Секс буде пізніше і яскравіше.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Еротичний гороскоп на 17 листопада Діва

Сьогодні вам потрібна маленька нора, в якій навіть дихати важко. Підійде натягнута ковдра, комора або навіть автомобіль. Головне, щоб було тепло.

Еротичний гороскоп на 17 листопада Терези

Не слухайте сьогодні ні ваших друзів, ні всякі міфи про секс. Вам потрібно вирішити, що подобається саме вам і як це краще організувати.

Еротичний гороскоп на 17 листопада Скорпіон

Ви сьогодні нічого вирішувати не будете, все зроблять за вас і зроблять добре. Ви не будете нудьгувати, не будете напружувати фантазію, тільки насолоджуватися поданням.

Еротичний гороскоп на 17 листопада Стрілець

Сьогодні всередині вас грає творець, які захоче перетворити сексуальний акт в постановку або танець. Коханому потрібно буде тільки включитися в ваш ритм.

Еротичний гороскоп на 17 листопада Козеріг

Для вашої пристрасті сьогодні немає перешкод. Ви навіть можете спокійно полетіти в іншу країну, щоб зустріти потрібного партнера. Але і близько теж можете знайти щось вартісне.

Еротичний гороскоп на 17 листопада Водолій

Сьогодні вам більше подобається платонічна сторона любові. Ніяких обжиманнь і притисканнь до стінки. Тільки милота, ніжність і турбота.

Еротичний гороскоп на 17 листопада Риби

Може досить витрачати свій час на потенційного партнера. У світі повно іншої риби, при тому більш поступливої, ніж ваш акваріумний екземпляр.

Як раніше повідомляв Знай.ua , відома віщунка і провидиця дала прогноз на тиждень.

Нагадуємо, що ми підготували любовний гороскоп для знаків Зодіаку на весь листопад.

Також Знай.ua повідомляв про сумісність батьків і дітей по знаку Зодіаку